Cookies Beleid

Op www.allargancompany.nl gebruiken wij cookies. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die kunnen worden opgeslagen op een uitgelezen van het apparaat (zoals pc, tablet van smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het apparaat. Allargancompany.nl gebruikt de cookies om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische of functionele cookies);
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
  • Het surfgedrag van de website analyse en het bepalen van de trends voor uw advertentie-activiteiten (tracking cookies);
  • De mogelijkheid om de website te delen via sociale media kanalen (sociale media cookies).

Wanneer je Allargancompany.nl voor het eerst bezoekt, wordt er een pop-up van getoond. Op het moment dat je akkoord gaat, geef je toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. Het is gratis om cookies uit te schakelen tussen de browsers. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

 

plaatser

DOEL

 

Google Tag Manager

(Google LLC)

Deze cookies maken het mogelijk om scripts van andere cookies in te laden. Google Tag Manager is puur technisch en wordt niet gebruikt voor het verzamelen van gegevens.

 

 

 

 

Google Analytics

(Google LLC)

Deze cookies zijn we tonen Google ons inzicht kan geven in hoe onze website gebruikt kan worden, om rapporten over de effectiviteit van onze campagnes te kunnen bieden. De informatie die welste IP-adres), overreded naar Google en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Wij hebben een bewerkersovereenkomst gesloten met Google rond de omgang met de verzamelde gegevens. Hierin hebben wij Google niet stellen. Google kan toevoegen aan derden huren Google is verplicht is, van voor zijn dit derden de namen namens Google verwerken. Wij hebben hier verder geen invloed op. Meer informatie over de gegevensverwerking kun je vinden in de  Privacybeleid van Google  .

 

Dubbelklik

(Google LLC)

Doubleclick gebruikte deze cookies voor advertenties die zij over het hele internet laten zien. Middels deze cookies is voor jouw websitebezoeker unieke cookie-ID gekoppeld, die je meer kunt zien. Zie voor meer informatie over  Privacybeleid van Google .

 

Facebook Connect

(Facebook)

Deze cookie zorgt ervoor dat de facebook zoals knop zichtbaar en blijkbaar is. Zie voor meer informatie het  Cookiebeleid van Facebook .

 

Google+ platform

(Google LLC)

Deze cookie wordt gebruikt voor de 'follow' knop. Door deze cookie kun je direct onze pagina aan je profiel van interesses toevoegen. Zie  beleid van Google+ platformknoppen .

 

Linkedin Widgets

(LinkedIn)

Deze cookie wordt door LinkedIn geplaatst, tot je op de 'follow' knop klikt. Zie voor meer informatie het  Cookiebeleid van LinkedIn .

 

Instagram

This cookie wordt door Instagram geplaatst, Naamloos je op de 'follow' knop klikt. Zie voor meer informatie het  Cookiebeleid van Instagram.

 

 

Analytische cookies
Cookies zijn ook beschikbaar om u te helpen bij het verbeteren van uw gebruiksgemak.

Social media cookies
Op onze website vind je de buttons op onze website te merken op social media. Deze knoppen werken door middel van stukjes code die van deze sociale media netwerken zelf worden zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst nadat je een share-button hebt gedrukt.

Derde partijen

Wij hebben geen invloed op het gebruik van de gegevens door derden partijen en / of derden. Lees je de privacyverklaring van deze partijen (which common drink change) om na te gaan wat zij met jouw persoonsgegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Beveiliging

Allargancompany.nl neemt leveranciers op in opdracht van Allargancompany.nl persoonsgegevens verwerken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum erop en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. We will our best changes on apart to the kondigen.

Jouw rechten

Als je vragen hebt of wilt weten welke van jouw jouw wensen zijn, kan je altijd contact opnemen met ons. Zie de eigenaar hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we ook doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laat verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar tegen een vastgesteld gebruik;
  • overdraagbaarheid van gegevens.

Let op dat je duidelijk bent wie je bent gebogen, kanaal we zeker weten dat we geen gegevens van de mist hebben.

Klacht indienen

Als je dat niet op de juiste manier helpt, dan heb je recht op een klacht in de pashouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Websites van derden 

Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden. Wij kunnen niet garanderen dat deze een veilige manier van omgaan met omgaan zijn. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen.

Contactgegevens

All Argan Company
Michelangelolaan 29 
5623 EH Eindhoven

 

E-mal: info@allargancompany.nl     

Tel: +31403680512

KVK: 69995729

BTW: NL207620672B02